top of page

AFSPRAAK MAKEN

Via onderstaande online agenda kan je makkelijk en snel zien wanneer er plek is voor een specifieke behandeling en kan je deze zelf inplannen. Zorg er voor dat je e-mail adres en telefoonnummer klopt. Zonder deze informatie is de afspraak niet geldig. Een afspraak inplannen via onderstaande planner kan alleen voor het plaatsen en verwijderen van hairextensions, weften en enkele andere behandelingen. Wil je een andere lengte dan 60cm of extensions met slag of krul, neem dan contact op. Hiervoor geldt namelijk een andere levertijd. Ook deze kunnen op korte termijn geplaatst worden, maar dit moet van te voren besproken worden.

Mocht je vragen hebben, twijfelen of zit er geen datum/tijd tussen waarop het jou schikt (ook als je bijvoorbeeld op zeer korte termijn of zelfs direct een afspraak wilt, maar dit volgens de online agenda niet meer mogelijk is), neem dan even contact op. Wij zijn heel flexibel, dus we komen er samen wel uit.
 
Nog niet helemaal zeker? Leest dan eerst even wat recensies.

  • Het beste kun je vlak voor de afspraak je haar 2 keer wassen met alleen shampoo (zonder olie!! Geen conditioner, hitteprotectie, antiklit etc.) en verder niks in het haar doen. Dus wassen (goed je hoofdhuid inmasseren), uitspoelen en nogmaals wassen. Het haar mag drooggeföhnt worden, maar liever niet gestijld. Dit is voor de beste hechting van de waxjes. Twijfel je of heb je geen tijd? Voor €12,50 extra doen wij dit voor je.

 

  • Als er oude extensions uitgehaald moeten worden en er eventueel direct nieuwe extensions geplaatst worden, hoeft het haar van te voren niet thuis gewassen te worden. Het verwijderen gebeurt met een speciale verwijdervloeistof. Als hier nieuwe extensions op geplaatst worden, zullen deze niet goed hechten. Daarom is het van groot belang om je haar na het verwijderen van de oude extensions goed te wassen. Uiteraard wordt dit gratis voor je gedaan.

  • Bij Nikita's Hairextensions kun je pinnen (geen creditcard) en contant betalen. Het is bij sommige behandelingen mogelijk om gespreid te betalen via Klarna. Dit moet echter voor het plaatsen van de hairextensions of weften kenbaar gemaakt worden. Alvast aanvragen? Dat kan! Lees hier hoe het werkt. 

Natuurlijk mag je iemand meenemen naar je afspraak. Omdat er niet veel ruimte is, blijft dit wel beperkt tot 1 extra persoon. Het is ook mogelijk om een afspraak met z'n tweeën in te plannen.

INFORMATIE VOOR HET PLAATSEN VAN WEFTEN OF EXTENSIONS

bottom of page