top of page

GESPREID BETALEN

Bij Nikita's bieden we je de mogelijkheid om je aankopen in termijnen te betalen via Klarna, wat flexibiliteit en gemak toevoegt aan je winkelervaring. Hier is hoe het werkt:

1. Ga naar de webshop op deze website.

 

2. Selecteer je gewenste aantal hairextensions of je gewenste hoeveelheid gram voor weften.

 

3. Kies Klarna bij het Afrekenen

4. Kies daarna voor betalen in 3 keer of na 30 dagen: Met Klarna heb je de flexibiliteit om te kiezen tussen twee betaalopties. Je kunt ervoor kiezen om in 3 termijnen te betalen, waarbij je het eerste deel meteen betaalt, het tweede deel na 30 dagen en het derde deel na 60 dagen. Deze betalingen worden automatisch van je rekening afgeschreven. Of je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag binnen 30 dagen te betalen. Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding deze 30 dagen te verlengen met nogmaals 30 dagen via je eigen Klarna account.

De prijs voor het gespreid betalen van hairextensions is inclusief het verwijderen van de set hairextensions waarvoor je Klarna-betaling geldt. Dit heeft geen betrekking op de huidige hairextensions die je wellicht al in je haar hebt.

 

De prijs van zowel hairextensions als weften omvat het plaatsen, knippen/snijden, voor- en na foto's, styling en garantie.

 

Houd er rekening mee dat er een toeslag van €20 per 60 gram geldt voor weften met een kleurhoogte van 8 of hoger en voor weften met een dubbele kleur. Deze toeslag moet apart in de salon worden betaald.

Bij betaling via Klarna geldt een toeslag van €35, die automatisch aan je bestelling wordt toegevoegd.

 

Houd er rekening mee dat de goedkeuring van je betaling via Klarna afhangt van je eigen Klarna-gebruik en geschiedenis. Vooraf kunnen we hierover niet communiceren met Klarna en ook hebben we geen inzicht in hun besluitvormingsproces. Klarna hanteert een creditsysteem, wat betekent dat als je regelmatig via Klarna bestelt en positieve credits opbouwt dit je in staat stelt grotere bedragen in termijnen te betalen. 

 

Om zeker te zijn dat je betaling soepel verloopt, raden we je aan om voorafgaand aan je afspraak je extensions of weften via onze webshop te kopen. Dit geeft je de tijd om te controleren of dit via Klarna mogelijk is en zorgt ervoor dat je goed voorbereid en zonder zorgen naar je afspraak kunt komen. 

Geen idee hoeveel extensions of weften je nodig hebt? Dat check je hier!

 

Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Klarna. Door verder te gaan, accepteer je de Algemene Voorwaarden en bevestig je dat je de Privacyverklaring en Cookieverklaring hebt gelezen.

bottom of page