top of page

ENVY HAIR

Bij Nikita's zijn we trots op onze weften van Envy Hair, een merk dat we zelf hebben ontwikkeld met passie en precisie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we onze eigen weften gelanceerd onder de naam Envy Hair

Wat maakt Envy Hair uniek? Allereerst zijn de weften gemaakt van Europees haar, wat zorgt voor een ongekende natuurlijke uitstraling. Maar daar houdt het niet op. Onze weften zijn remy gesorteerd en double drawn, wat betekent dat ze volle punten hebben voor een prachtige, volle look. We hebben standaard lengte van 60 cm op voorraad, maar we kunnen ook aan specifieke wensen voldoen met weften van 75 cm op bestelling.

 

Het draait allemaal om kwaliteit bij Envy Hair. Onze hairextensions zijn niet alleen schitterend zacht, maar ze behoren ook tot de beste kwaliteit op de markt. Bovendien bieden we een breed scala aan kleuropties, waaronder balayage, uitgroei-effect en highlights, zodat je de perfecte look kunt creëren die bij jou past.

 

Envy Hair is de ideale keuze voor zowel verlenging als volumeverbetering. 

 

Bij Nikita's streven we ernaar om je de allerbeste hairextensionservaring te bieden en Envy Hair is daar een essentieel onderdeel van. Kom langs en check zelf de kwaliteit van Envy Hair voor een onvergetelijke transformatie.

Benieuwd naar de hoeveelheid weften die je nodig hebt voor jouw haar? Klik hier.

Prijslijst bekijken? Klik hier.

Prijslijst
bottom of page