top of page

BLOG: BEVESTIGEN

De SHE by So. Cap hairextensions worden bevestigd met een keratine waxje. Aan elke extension van SHE by So. Cap zit vanuit de fabriek een waxje. Dit waxje heeft bij SHE by So. Cap altijd dezelfde kleur als het haar van de extension, deze is dus niet opvallend. 

Het haar wordt in lagen verdeeld en in elke laag worden bouwsteensgewijs extensions geplaatst. Dit gebeurt door een beschermplaatje om een plukje eigen haar te plaatsen. Vervolgens wordt het waxje van de extension achter het haar geplaatst en even verhit met 150 graden (dit is een stukje van nog geen centimeter, dus ook niet schadelijk voor het haar). Een normale stijltang behaalt een temperatuur van 180-240 graden en deze wordt over het hele haar gehaald. Bij het plaatsen van extensions betreft dit dus maar een klein stukje, met een lagere temperatuur. Dan wordt het verhitte waxje met de hand om het plukje eigen haar heen gerold, dus niet er doorheen. Na enkele seconden is het volledig afgekoeld en zit het waxje luchtdicht om het plukje eigen haar heen en zit het goed vast. Dit wordt keer op keer bij elke hairextension gedaan. 

 

Keratine is een bouwstof van het eigen haar en daardoor is het haast niet mogelijk om een allergie te hebben voor de waxjes van SHE by So. Cap hairextensions.

IMG_6099.JPG
bottom of page