top of page

BLOG: HAIREXTENSIONS VERWIJDEREN

Na een draagtijd van 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de groei van het eigen haar en de verzorging van de extensions) moeten de hairextensions verwijderd worden. Dit gebeurd met een speciale verwijdervloeistof van SHE by So. Cap 

extensions. Dit wordt op de waxjes gesprayd, hierdoor wordt het waxje wat zachter.

Daarna wordt er met een speciaal tangetje in het waxje geknepen, waardoor deze niet meer luchtdicht om het haar heen zit. Dan kan de hairextension inclusief het waxje makkelijk uit het haar verwijderd worden. Wat er achter blijft zijn losse eigen haartjes die al uitgevallen zijn, maar niet uitgekamd konden worden, omdat deze vast zaten in het waxje van de hairextension. Als dit een klitje is geworden, wordt dit voorzichtig met speciale ontklittings-spay uitgekamd. Bij het uitkammen van de losse haartjes komt dus eigen haar mee, maar dit is absoluut geen afgebroken of beschadigd haar, maar natuurlijk uitgevallen haar, zoals ook gebeurd wanneer je geen hairextensions draagt.

 

Na het verwijderen kunnen eventueel direct nieuwe extensions geplaatst worden. Het is noodzakelijk dat het haar dan eerst gewassen wordt (door de verwijdervloeistof van het verwijderen van de oude hairextensions, kunnen de waxjes van de nieuwe hairextensions aangetast worden, waardoor ze sneller loslaten). Uiteraard is het geen probleem om dit in de salon te laten doen. Dit is uiteraard gratis.

bottom of page