top of page

BLOG: NA HET PLAATSEN VAN EXTENSIONS

Het kan zijn dat de hoofdhuid wat gevoelig is na het plaatsen van hairextensions. Er zitten immers allemaal kleine harde waxjes, die er normaal gesproken niet zitten. Het is niet pijnlijk, de waxjes worden rond afgewerkt en bevatten geen scherpe deeltjes. Maar het kan wat druk geven. Dit gevoel verdwijnt al heel snel, vaak al na de eerste nacht.

Na het plaatsen snijden wij het haar in model zoals je zelf wilt en aangeeft. Plaatjes of foto's meenemen is natuurlijk prima. Ook kun je ervoor kiezen om het haar te laten zoals het is of alleen de puntjes laten snijden.

 

Uiteraard wordt er uitgelegd en voorgedaan hoe je de hairextensions het beste kunt borstelen en verzorgen. Na het snijden wordt het haar (eventueel met stijl- of krultang) in model gebracht en worden er naar wens ook producten gebruikt in het haar (serum, haarlak, versteviger etc.). Dit is natuurlijk allemaal kosteloos.

 

Het haar hoeft op de dag van het plaatsen verder niet meer verzorgd te worden. 

Mocht je thuis niet meer het model kunnen maken met het haar zoals het hier gedaan is, kan je altijd terug komen voor gratis advies. Het kan voorgedaan worden en eventueel wordt er uitgelegd hoe je het haar mooi stijl kan krijgen, krullen of juist veel volume kunt geven.

bottom of page