top of page

BLOG: SHE BY SO. CAP

De hairextensions die wij gebruiken zijn van het merk SHE by So. Cap, daarom even een korte blog over dit merk.

 

So. Cap is een van de grootste producenten van extensions. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. Het haar komt uit India en wordt bewerkt in de So. Cap fabriek in Italië. She by So. Cap is ontstaan uit het merk So. Cap. Echter door naamsverwarring (Original So. Cap en Euro So. Cap, welke van mindere kwaliteit zijn) zijn zij over gegaan op een nieuwe naam: She (by So. Cap). De echte She by So. Cap hairextensions zijn te herkennen aan een keratinewaxje met daarop het logo van SHE by So. Cap. Hiernaast staat een voorbeeld.

 

Het haar van SHE by So. Cap is remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op worden gesorteerd. Als dit niet het geval is, krijgt het haar een kroessig aanzien waarin snel klitten ontstaan. Uiteraard is het haar van 100% echt mensenhaar uit India. Haar uit India komt het meeste overeen met Europees haar. Echter is Europees haar niet te koop, daarom is Indiaas haar de perfecte structuur voor hairextensions in Europa.

De waxjes van deze hairextensions zijn van zeer goede en sterke kwaliteit. De brengen geen schade aan aan het (eigen) haar, blijven zeer goed zitten en zijn professioneel ook makkelijk te verwijdere. Het haar is zacht, sterk en gezond. Wij zijn zeer te spreken over dit merk en kopen daarom de hairextensions enkel van SHE by So. Cap in. Het is daarom niet mogelijk om een ander merk te kiezen. 

IMG_6099.JPG
bottom of page