top of page

HAIREXTENSIONS GOEREE - OVERFLAKKEE

Welkom bij Nikita's Hairextensions.

 

De kapsalon die voornamelijk gericht is op haarverlengingen.

Wij bieden haarverleningen aan door middel van extensions en weften. Alle kleuren zijn standaard op voorraad. Je hoeft dus van te voren niet langs te komen voor een kleurbepaling. Alles kan in één afspraak! Onze standaard lengte is 60cm. Natuurlijk wordt je haar na het plaatsen netjes in model geknipt en gestyled. En... Dat zit uiteraard allemaal in de prijs. Wij hanteren namelijk all-inclusieve prijzen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Komt het financieel net even niet uit? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Het is bij ons namelijk mogelijk om een abonnement te nemen op je hairextensions. Ook is het mogelijk om je extensions en weften in termijnen te betalen. Zo kan je vandaag al genieten van je nieuwe haar en betaal je het later.

Moet je haar nog even gekleurd worden voordat er extensions of weften in gaan? Dat is uiteraard mogelijk!

 

 

Natuurlijk ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om kleuringen en knippen. Want naast verlengingen door middel van extensions en weften, kleuren en knippen wij ook als je geen haarverlenging hebt of wilt. Onze stylistes en kleurspecialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en zijn gespecialiseerd in het adviseren van model of kleur die specifiek bij jouw gezichtsvorm en huidskleur past. 

Wil je dus iets anders, maar heb je nog geen idee wat? Dan adviseren wij je graag. 

Onze salon bevind zich heel centraal in Zoetermeer, niet ver van Goeree - Overflakkee. Heb je geen vervoer? Wij komen je graag ophalen op station Zoetermeer en brengen je na de afspraak uiteraard weer terug naar het station.

Een afspraak maken kan makkelijk en snel online. 

extensions alblasserdam
IMG_5207.JPG
DC9761C5-5E07-4613-9E2B-C289A5E1D91C.JPG
bottom of page