top of page

BLOG: NIKITA

Nikita's Hairextensions is in 2008 opgericht door mij, Nikita. Ik heb voordat ik mijn eigen bedrijfje oprichtte ervaring opgedaan met het plaatsen van hairextensions in een kapsalon in Heerlen (Limburg). Daar heb ik in 2005 het certificaat gehaald voor het professioneel plaatsen van So. Cap hairextensions. Daarnaast heb ik gewerkt bij de distributeur van So. Cap, eveneens in Heerlen. Ook heb ik meerdere malen voor So. Cap op beurzen gewerkt. 

In 2007 ben ik verhuisd naar Zuid-Holland (eerst naar Zoetermeer en later naar Berkel en Rodenrijs), kort daarna heb ik besloten om verder te gaan met hairextensions. Dit keer voor mijzelf. 

Hairextensions plaatsen deed ik altijd vanuit huis, ik ben begonnen in de keuken, daarna heeft mijn man onze zolder omgebouwd tot salonnetje. Later zijn we verhuisd binnen Zoetermeer, en wat een luxe was dat! Een salonnetje in huis, met een eigen voordeur. Er zijn vast een hoop klanten die zich dat nog herinneren. Dit was vanaf 2010 tot 2012. In 2012 verhuisden we naar Berkel en Rodenrijs, na daar een jaar of 6 hairextensions geplaatst te hebben, ben ik in 2018 terecht gekomen in een klein salonnetje in Zoetermeer. Omdat het drukker en drukker werd, werd het tijd voor wat groters... Heel veel groters! Daarom opende ik in september 2019 mijn eigen haarstudio aan de Signaalrood in Zoetermeer.

En wat een genot is dat! Een droom die uit kwam.

Iedereen is welkom en niet alleen voor hairextensions, waar het ooit allemaal mee begon. Maar ook voor weften, kleurbehandelingen, Olaplex behandelingen, keratinebehandelingen, Botox haarbehandelingen etc. Ik heb veel geïnvesteerd in de nieuwste technieken wat betreft haarverlengingen en kleurbehandelingen, maar ook de nieuwste producten die bijdragen aan gezond en vol eigen haar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sugarbears, deze lekkere en zeer gezonde beertjes bevatten alle nodige vitaminen om je haar sterk, vol en gezond te maken, en... It works!! Een echte aanrader voor elke vrouw die graag vol, gezond en gezond haar wilt! Uiteraard zijn deze Sugarbears te koop bij ons in de salon.

bottom of page